Uttråkighet!?!

 

Har nu börjat fundera stark på om jag är helt frisk eller om jag är lite knasig… Mitt minne är ju som det är men när jag tittar över mitt schema i natt när jag inte kunde sova såg jag till min fasa att jag jobbar inte bara helgen som kommer utan även helgen därefter, tre helger på raken, hur tusan tänkte jag då!?!
Men det är ju bara att bita ihop och hoppas på att jag inte gör om samma misstag igen. Nu har jag skaffat mig en större almanacka för att se om det hjälper mot mitt guldfiskminne. Måste ju testa, det verkar ju inte räcka med en kalender att skriva i för jag glömmer ju även om jag skrivit upp på den i köket så nu ska jag testa ny strategi.
Ser att klockan tickar på men jag har svårt att komma till ro, är ju helt själv i natt förutom mina små gullungar då. Noel hade svårt att somna, han har kommit in i en period då han är rädd och nu är trollen inte snälla längre. Noel som har haft trollen som sina skyddslingar för allt som har blivit förstört i Noel rum har plötsligt blivit rädd för dem. Men även i kväll la jag mig vid hans sida och vad hände då??! Jo, en trött mammarika somnar som en stock och vaknar med ett ryck av att det small till ute i trappen utanför.
Men, det är väl bäst att gå och lägga sig för förr eller senare somnar jag väl om annat av uttråkighet!?!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.