VAB

Idag började morgonen med att larmet på telefonen ringde kl05.30. Inte den roligaste tiden att gå upp men för att hinna måste man ju det. Jag gör mig i ordning och det är dags att väcka barnen. Thomas börjar med Noel och bara han får ligga morna till så är det inga problem.

Men lille Liam vaknade med jätte ont i magen och i dag var det inget som hjälpte. Han grät och skulle sitta i knät för han hade ont i magen. Försökte med allt, för ibland så är de ju bara så trötta.

Så det var bara att ringa till jobbet och säga till att jag inte kan komma idag. Företagsam som man är ringer jag Amalia för att se om hon kan jobba åt mig… Jippe det vart inga problem, men hon var rätt söt när jag ringde och väckte henne. Det tog en bra stund innan hon vaknat till liv och förstod vad jag ville och hur mycket klockan var. Ringde vid 06.10 och hon började yra om 12 och vet inte vad alt

Så idag är jag här hemma och struttar omkring. Nu har jag börjat att tvätta, har pärlat 2 plattor med Liam och även strykt dem. Men det vart ingen hit idag, de gick söndert lite pärlor runt om.

Funderar på om man ska ta och baka en banankaka för det är ju alltid gott till kaffet!!!

alt

Ha en bra dag där ute!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.