Vad är det som händer?!?!

Börjar verkligen bli rädd för mig själv nu… Jag skrämmer mig själv så pass att mitt hjärta hoppar över ett par slag lite då och då…alt

… Det som skrämmer mig är mitt minne som har blivit totalt katastrofalt dåligt. Det gäller saker jag glömmer att jag ska göra, inte gå på toan och sånt utan saker som är inplanerade i almanackan. Då har jag ända skrivit upp det och glömmer efter en liten stund och lovar och ska skriva in annat för att upptäcka att jag har bokat den dagen och den tiden.alt
Sen är mitt minna så kort så jag måste skriva upp allt och då menar jag allt. Idag hade jag lovat att jag och Liam skulle titta in hos Marie efter att vi varit hos tandläkaren och det kom jag på senare på kvällen.
Sen så pratade jag med Alexandra för en stund sen och bokade upp en familjeträff nu på fredag eftermiddag och när jag skulle skriva in det i almanackan så stod det ju att vi skulle på kalas och det har jag vetat länge att Kayliegh ska ha… Det är det här som skrämmer mig för det håller på hela tiden och det gäller allt små saker som stora saker… Snart glömmer jag väl bort att gå till jobbet eller än värre hämta barnen på förskolan. Usch, vad ska jag göra, det blir bara värre och den kan fasen inte vara åldern än… Så gammal är jag inte!!! alt

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.