vad är en fjärt i rymden?!

 

Fick för mig att jag skulle få en kväll med maken, men där bedrog jag mig… Någon eller något stal han för mig mitt framför min lilla uppnäsa.
Thomas skulle bara, ja sänt där män gör och då inkluderat Alfons Åberg, jag ska bara… Det där bara är snart uppe i en timme och fortfarande är hon borta, precis som en fjärt i rymden… ”Poff” för att sedan snabbt dunsta bort…
Men han dyker väl upp när hungern gör sig till känna eller när Johan Blund har kastat sand i ögonen. Som sagt Thomas kulle bara gå ner och göra en snabb grej i lokalen och den snabba grejen är nu mindre snabb. Fast det kanske bero på vem man fråga, vad som är snabbt och inte?!?!
Men när jag inte hade så mycket att göra eller någon att prata med passade jag på att göra om framsidan med foton på min hemsida, så nu är det lite uppdaterat. Kul med lite nya foton, måste bli lite bättre på att fota för det har varit stiltje på det ett tag nu.
Ska nu ögna igenom aftonbladet.se och se vad som hänt här i världen…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.