Vad göra?!

Vad ska man göra när man är så trött och bara vill sova? Ja lätt tycker säkert en del men jag kan inte för jag har ju lite smått att ta hand om som inte vill ha en mamma som sover.

alt

Har testat att sätta två tändstickor i ögonen och det gick bra en stund. Efter si så där 15 minuter började det bli torrt i ögonen och jag fick svårt att fokusera på allt annat än ögonen.

Har bälgat i mig två kannor med kaffe och det måste vara en myt att det är koffein och att man ska bli pigg. Det hände inte så mycket med mig mer än att magen låter väldigt orosväckande mycket… Hoppas den håller och jag inte behöver sätta mig i något dike med Knut nästa gång vi går ut.

Piller, mm det har jag inte några för att bli pigg så det kan jag inte uttala mig om. Men hade det funnit ett litet piggelinpiller nu så tror jag nog att det hade slunkit ner ett och blandats sig med mina två kannor med kaffe…

Så vad göra?! Det enda som håller mig vid vaket tillstånd nu är viljan och en himla massa måsten. Det är ju tur att jag inte behöver arbeta idag för idag är jag nog inget bra föredöme alls.

alt

 

“Optimisten hevder vi lever i den beste av alle verdener. Pessimisten frykter det er sant.”

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.