Vad har hänt med de två pojkarna i min familj?!

Onsdagen är snart till ända och jag är totalt helt slut….

… Jag kan inte fatta, är det den där sprutan som gör att man blir så trött eller? Hade jag vetat detta hade jag nog stått emot lite till innan jag tog den för nu börjar jag verkligen tröttna på det här. Det ska i alla fall bli skönt att få komma iväg med min kära make över helgen, det har jag sett fram mot länge nu.

Idag har jag satt ett kryss i taket inne på Noels rum, han ville gå och lägga sig efter maten och då var klockan bara halv sju. Tog en temp för säkerhet skull för jag tänkte faktiskt att nu är Noel sjuk. Men icke som nicke, inte en grad över 37. Det som förvånar mig med är att Noel somnade på 5 röda utan att vilja ha vatten eller gå på toan, helt otroligt.

Efter kvällsmaten så höll jag även på att få ta tempen på Thomas för han frågade mig om det var okej om han gick ut och städade bilen… Öh, om det var okej. Ja för tusan det är mer än okej det är helt suveränt. Sen kom han upp efter en timme och frågade om det var okej om han stannade kvar och städade bilen utvändigt med.. Då trillade jag bakåt, som tur var fanns en köksstol till undsättning för mig så jag slapp falla med rumpan på golvet.

Mm två sådan chockar på raken och på samma dag tar på krafterna. Är inte van vid det här och jag funderar på vad Thomas vill ha nu av mig?!?! Pengar har jag inte så det måste väl vara min kropp då alt

Nu är allt klart och jag ska snart ta mig en härligt varm dusch sen ska jag slänga mig i soffan och njuta av de få minuterna jag orkar vara vaken innan det är dags att åter inta sängläge. I morgon är det åter tidigt som gäller men dock inte lika lång dag som idag. Så i morgon kommer jag hinna träffa mina små guldklimpar innan det är sängläge och det tycker jag är fantastiskt.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.