Vad har jag sett?!

 

I natt när jag inte kunde sova så låg jag och funderade lite över vad jag har varit och sett och så kom jag på att jag har glömt bort en massa. Men jag har i alla fall fått ihop lite av vad jag sett och lite som jag inte kommer ihåg om jag sett.
Försöker komma på mer vad jag sett men har totalt tilt i hjärnan, men det ger sig säkert med tiden… Eller?!?!
Konserter jag varit på under åren som jag minns just nu: Nightwish, Cher, Patrik Isaksson, Magnus Uggla, Lars Demian, Kjell Höglund, Roxette, Nordman, Rydell & Quick, Black Ingvars, Toto, John Norum, Shivering Spines, Ulf Lundell, Alf Robertsson, EMD, Per Gessle, The Boppers, Dr Alban, Mange Schmidt (Volbeat ska jag gå på snart)…
Vad jag har för mig att jag även sett… Kenneth and the Knutters, Jerry Williams…
Musicales/Dans: Mamma Mia, We Will Rock you, Stomp, Riverdance, Lord Of the Dance, Buddy Holly, Hairspray, (Ladies Night ska jag gå på snart)…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.