Vad har världen att ge idag?!

 

Oh, så skönt en natt utan störningar…
… Noel har sovit hela natten och det är ju alltid gott för en annan att slippa springa upp i ett och ta hand om en febrig liten kille. Noel har fortfarande feber så det tar säkert ett para dagar innan det ger med sig och det sura är att jag anar lite på Liam nu för han går och klagar på huvudvärk och att han ryser. Oftast ett tecken på att kroppen inte är helt okej…
Thomas har åkt till sin lilla gruva och vi tre är kvar hemma. Frukost är intagen för mig och Liam och Noel ska snart få sin. Just nu sitter de och skriver för fullan hals, det är deras nya nöjen att skriva namn. Har gjort ett A-4 papper med en massa namn på som de nu ska skriva och jag tycker att det är kanon att de börjat gilla att skriva.
Noel har gjort det länge men Liam har hellre gått ut och grävt eller klättrat i ett träd. Till hösten börjar ju min lille Liam i förskoleklass så det är ju positivt att han fått upp ögonen för alfabetet…
Vädret är skit, eller kanske inte för alla men för mig. Mörkt, blåsigt och blött det är inte min melodi precis. Dagen blir väl inte så himla mycket med idag nu när Noel inte är piggelin. Tur att jag köpte två filmer på Ullared så det finns lite att muta med när det börjar bli allt för tråkigt.
Nu ska jag läsa aftonbladet.se och se vad världen har att ge…
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.