Vad ska jag dra i?!

 

Hemma efter en lång, lång dag i gruvan och inte bara det jag ska snart vara där på plats igen. I ett vagt, vagt ögonblick så lovade jag att hoppa inte extra och då börja redan 6:45 och sen ska jag vara där hela dagen ända till 18:00 på kvällen… Vad tänkte jag på??
Jo, nu vet jag vad jag tänkte på, jag tänkte på min kära kollega och vän Lotta som hade oturen att bli sjuk under dagen. Så vad gör man inte för sina kollegor??!! Precis man ställer upp och nu var det min tur att göra det och jag lovar att det kommer snart vara min tur att bli lite hjälplös och behöva någon form av hjälp.
Är trött efter den här dagen, blir alltid det efter apt/apk för att sedan ge sig ut på massa uppdrag. I ett svagt ögonblick hade jag fått för mig att jag slutade 21:00 idag men när jag kom till kontoret och läste lite insåg jag att jag hade totalt rört ihop det och såg att jag inte slutade förens 21:45, urk sent!
Thomas sitter här bredvid mig och är lite orolig över att bokfört fel 2009 som han kom på nu och det är ett mäck för han har bytt bokföringsprogram och har svårt att få fram det gamla, så typiskt och allt detta drar ju med sig en himla massa mer jobb. Moms och annat som då har blivit fel… Tummen upp för att det ska gå lätt att lösa!
Nej, om man skulle dra sin make i luggen in i sovrummet för att få lite nattsömn innan det är dags att gå upp igen då… Men nu kom jag på det blir svårt för maken har inte någon lugg… Vad ska jag dra i då?!?!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.