Vad ska man prata om?!

alt

Det är ju så här när man träffar någon som man inte brukar träffa på staden eller i affären så har jag kommit på vad man pratar om…

alt

altalt

…japp, samtalet kommer oftast in på vädret och är inte det lite märkligt. Det finns så mycket mellan himmel och jord och vad pratar man om, jo vädret.
alt
Oftast den senare delen av den här månaden har det nog låtit som de flesta är rätt trötta på vad som ovan har gett oss. Själv håller jag med till fullo men kan ända någon staden tycka att det är lite härligt med den vita snön. Vad jag inte gillar är det hala och när det snöar ännu mera och på det blåser så det viner runt öronen.
alt
Men i allt detta snökaos som vi faktiskt har och haft så kom jag på att det fanns något positivt i det hela. Det kom jag på den söndagen då vi hade så Mycket snö och det snöade vidare och inte en traktor så långt ögat nådde och skottade undan vår snö på innergården. Det var då jag kom på att människor som faktiskt inte pratar med varandra annars började och göra detta. Och det tittade ut lite folk här och där som faktiskt hjälpte varandra med lite snö skottning och annats om kom i vår väg.
altalt
Även om då samtalet för de flesta var just vädret så vart det ju något bra och även om det finns så mycket annat att konversera om så var nog vädret ett mycket passande samtal.
alt
Så kontentan av detta…
alt

Tja, man kan inte göra så mycket åt vädret utan för ta det som kommer med ett leende på läpparna. Och som ett plus i kanten, är det lite krystat någon gång och Du inte vet vad Du ska prata om… ja, prata om vädret!!!
alt
En ledarartikel ska vara en civiliserad konversation där man ger motparten alla chanser att ta hem poäng men ser till att man själv får sista ordet.

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.