Vad sur jag blir!

Nu har jag suttit här framför datorn och letat och letat efter hur jag ska skänka pengar till Hjärt- Lungsjukas riksförbund.

alt

Jag blir så upprörd över är att det inte finns någon stans att fylla i till varför jag skänker pengarna. Det brukar det ju göra om man skänker för ett ändamål som i detta fall en hedra en avliden. Jag blir så förbaskad över deras sida och upplägg har aldrig varit med på make va dumt. Sist jag skänkte vart det till cancerforskning, på deras sida vart det hur lätt som helst och inga svårigheter att fylla i varför och till vem… Det här stör mig oerhört mycket, tycker att det ska vara lätt och praktiskt. Finns ett nummer jag kan ringa och prat men det är ju inte det jag vill göra.

Usch vad irriterat och så är klockan så mycket nu att det går inte att göra något åt det nu i alla fall.

 

Fy fabian!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.