Vädergudarna var emot mig idag…

Ack vad vädret bedrog mig idag… Det blev ju inte alls som jag tänkt mig när jag väl skulle ge mig ut.

När det var dags att ge mig av för att lämna av mina små på förskolan så hade väl någon väder gud något agg mot mig, ja ett väldigt argt agg för himlen öppnade sig och inte bara det… Det blåste ju värre än värst så resultatet när vi väl var framme på förskolan var tre dyblöta, kalla och frusna figurer som bara ville in i värmen.

Liam och Noel blev väl mottagna och jag var dessvärre tvungen att springa i ilfart hem igen för att hinna ta på mig torra byxor för de satt som ett åla skinn på mig och kallt var det med. Var lite rädd för att inte hinna med bussen men jag kom ut i sista sekunden. Tröja och jacka hann jag inte byta så det har jag fått gå med blött hela dagen.

När mitt arbetspass var slut så ville jag bara hem och för en gång skull passade bussen perfekt till när jag var färdig på jobbet. Så jag åkte hem men innan det hämtade jag Liam och Noel som också var sugna på att komma hem.

Satte fart med middagen och idag blev det ugnsstekt falukorv med hemgjort potatismos som var uppskattat hos oss alla. Sen la jag mig lite på soffan med en filt över mig och slocknade som en stock. Vaknade upp när Thomas kom och somnade om en liten stund till.

Känner mig fortfarande mösig i huvudet men det beror väl på att jag sovit dåligt natten tills idag och med det lite ont och annat så resulterar väl det i en skit trött mammaika. Men jag hoppade upp och tog på mig för att åter gå ut en sväng. Nu skulle jag gå och hämta min fina adventsljusstake jag köpt av Jossan på väst 1 som Katta var snäll och tog med sig hem. Så jag knallade bort till Katta och fick lite gott kaffe i mig med en pepparkaka som var god.

Nu är jag hemma igen och tänker så förbli tills imorgon då det åter är dags att gå in i gruvan innan helgen kan börja för familjen Jonsson på gräddhyllan…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.