Väldigt arg!

Usch och fy de människor som behandlar djur så illa! SKÄMS!

Har åter fått en bland mina favorit kanaler tillbaks och det är Animal Planet. Där visar de bland annat, djurpoliser. Jag vill verkligen inte tro så illa om människor men jag inser att det finns onda människor. Det finns inte något annat ord än onda när de med ont uppsåt låter djur lida på detta viset.

Jag tar illa vid mig men vill ändå se på programmet för att ibland behöver jag lite otäck verklighet när jag går här på mina små rosa moln.

Jag tycker inte om spindlar och andra små kryp men det betyder inte att jag skulle plåga de små otäcka krypen. Det handlar nog mer om okunskap från min sida och en skräck för att de ser så otroligt läskiga ut. Ormar och andra små ödlor hör även till de jag gillar mindre…

Men jag tycker att vi människor bör ha en bättre syn på djur och framför allt när vi själva väljer att ta hand om ett djur. Jag vet att det förekommer lika grymma övergrepp som det gör där borta på andra sidan jordklotet som de visar på tv i Animal Planet.

När någon lämnar ett djur i en bil på sommaren på obestämd tid när solen gassar utan skydd är det ett fruktansvärt övergrepp. Det är sådant här smått jag tycker människor kan bli mycket bättre på. det finns så bra upplysningar nu och det är småsint att skylla på att ”jag visste inte”

Ja, jag tycker att det borde införas körkort för att få äran att ta hand om ett djur. Det ska inte vara en rättighet utan det ska bevisas och kanske till och med prövas ekonomiskt. Kalla mig dum men djur kan verken tala eller skriva, men det kan jag!

Punkt slut!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.