Väntan…

Nu har jag förberett så gott det går inför matgästen som komma skall. Thomas kommer lite senare för han arbetar till 18. I morgon så ska han gå på HV igen och det ser han fram mot. Alternativet var att vara med här på kalaset för Victoria eller följa med på HV som han blev erbjuden. Valet var väldigt lätt för han och det förstår jag, inte så kul att lyssna på fruar i de bästa åren medans barnen springer omkring inte.

Funderar över vad det är med Liam för han är fortfaraden inte helt pigg och det har hållit på så länge nu. Om det inte är över tills på måndag så måste jag nog kontakta sjukvården för lite konsultation. Mycket märkliga influenser nu för tiden tycker jag, kommer inte ihåg att en annan va så när jag var liten.

I natt hoppas jag att jag får sova och inte ha ont för nu börjar det ta musten ur mig. Vill ha ny energi och må bra igen, denna förbenade värk. Hellre frisk och fattig än rik och sjuk som det så fint heter.

Undrar om jag får tillbaks på skatten i år, det hade suttit fint till jul igen med en slant på kontot. Fast det brukar ju alltid finnas ett litet hål att stoppa det i innan man ens har funderat på vad man vill köpa för onödigt. Måste betala in sista delen av resan så att vi verkligen kommer iväg. På något konstigt sätt vart det jag som visst fick hålla i detta hedersuppdrag men det ska jag väl klara av utan att misslyckas.

Är sugen på att scrappa lite snart, det var länge sen. Blev det efter att jag höll på med Annettes present som hon fick nu. en fin förstorning på hennes bortgångne söta lilla Harry. Oturligt blev det inte rätt storlek på fotot men hon vart nöjd ändå och det är ju det som jag vill hon ska bli.

När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.