Väntar…

Nu sitter jag med en koppa kaffe i handen och har skördat min farm. Väntar på att Sussi ska komma och hämta upp mig så att vi kan komma iväg. Har lämnat Liam och Noel på förskolan och de skulle ut i skogen och äta frukt. Det lät ju frestande att hänga på i denna soliga varma dag.

Är sugen på något gott men det är ebb i godisskåpet, undrar vem som varit där och nallat?! Det blir nog ett nedlagt fall för förövaren lär jag nog aldrig få fast…

Ska fylla på kaffekoppen en gång till sen vågar jag nog inte dricka mer på ett tag, vet ju inte när jag kommer till en toalett nästa gånga. Vill ju inte hoppa in vid en slänt på vägen när det kör förbi massa konstiga typer, min bak är nämligen fridlyst för allmänheten.

Åter till verkligheten, en barndomsvän eller en gammal klasskompis till Kitty hennes mor gick bort i natt. Vi har ju bott nära varandra när vi växte upp i Taberg så viss blir man berörd även om det var länge sen vi sågs… Det är nu man förstår att man inte är 15 längre utan har kommit upp i vuxen ålder när folk trillar av pinnen. Man är inte odödlig, Spiderman finns inte och jag blöder om jag skär mig.

Må väl, farväl!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.