Värmeljus i stugan!

 

Söndag och klockan är ca 17 men känns som om den är 21 med tanke på hur mörkt det är. Idag har jag jobbat på förmiddagen och det var en smidig tur i gruvan. Maken stod med middagen klar när jag väl kom hem så inte ens det behövde jag tänka på.
Sen vid femton tiden så kom matte till fisförnam stads Stella, nu var det dags att bli hundfri igen. Blev genast lite tomt och jag kommer sakna alla mina promenader som jag fått gratis av fisförnäm stads Stella. Det går liksom inte komma undan att komma ut och få frisk luft och jag kom på mig själv att jag gick lite längre för var gång jag gick bara för att det var så himla skönt.
Efter middagen och att Catharina hade åkt hem med Stella åkte Thomas och Noel upp till Ikea för att inhandla en ny kontorsstol.  Härrom dagen när Thomas satt här och jag bredvid så small det till jävlar och det tjutet som kom ur Thomas gjorde att mitt hjärta gick upp från 180 slag till 350 slag i minuten.
Stolen den brakade totalt samman och där halvlåg Thomas bredvid mig i en konstig min. Blev ju lite rädd att han hade skadat sig men turen var med han, det var bara en rädsla som kom över han. Så idag tog han beslutet och åkte köpte en ny fin svart stol med hög rygg. Blev ju nästan lite avis på den fina stolen!!!
Ja, annars så är det väl inte så mycket mer nytt som har kommit in i vår stuga… Jo, föresten, Thomas överraskade mig med hen hel papperskasse med värmeljus, han måtte verkligen älska mig mycket för jag älskar ju att tända ljus och särskilt nu när det är så mörkt och murrigt ute. Så här hemma i stugan på gräddhyllan går det åt en hel del av den varan så jag blev mer än glad för denna lilla suprise!
Nu ska jag se om jag finner mina barn ute i mörkret och ropa in dem till ett varmt bad… i morgon är det måndag, ny vecka nya möjligheter och framför allt jobb som gäller!!!
 
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.