Valium?!

 

Mina farhågor har besannats idag, det var som jag trodde… Liam är halvdöv, hör inte bra alls och det känns inte alls kul.
Så det är inte bara 6-års trots hos Liam utan helt enkelt så hör han inte och det han skulle höra kanske han inte vill höra och då blir det ju näst intill dövt helt och hållet.
Fick ju en tid till öron idag med Liam som jag blev glad över, det enda som inte var så kul var att Liam missade sin första utflykt med sin klass. Fast hälsan får nog gå före så jag mutade med ett kinderägg. Lämnade ner Noel till Kamilla som förbarmade sig att passa Noel medans jag och Liam åkte till Ryhov.
Efter öronläkare och hörseltest som var katastrofalt dåligt resultat så beslutades i alla fall att vi skulle avvakta en månad och är det dåligt test vid nästa hörselkontroll blir det rör insatta. Tja, vad komma mer?!?! Börja bli trött på att besöka Ryhov och öron näsa hals avdelningen…
Efter att vi var klara där åkte jag och Liam till Willy Wonka och hälsade på lite, passade även på att handla in lite lunch till mig och Liam och Liam valde ”Billys Pan pizza”, smidigt, snabbt och enkelt! Köpte med oss lite fika som vi sedan tog med oss till Kamilla som passade Noel och hade hunnit gå och hämta Noah och Sarah från skolan och förskolan.
Men nu är vi hemma här igen på gräddhyllan och jag inväntar Thomas som förhoppningsvis inte behöver jobba över allt frö länge idag. Thomas och Liam ska ju ut och provåka motorcykel nu när vi köpt en hjälm till Liam. Tur är ju att Liam fick en skinnjacka av farbror Stefan och Anna, blir ju perfekt!
Mammarika är ju orolig som vanligt över hur detta ska gå och om Liam kommer tycka det är allt för otäckt, ja det är jobbigt för mammarika med att titta på. Det finns ju 100000”tänk om” när man ska sätta upp sin son på bönpallen för första gången och släppa iväg de två på en tur… Kanske skulle se om jag fann valium på nätet så jag blir lugn?!?!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.