Vandra vidare till sängen…

Idag är det en sådan där mindre lyckad dag då jag bara träffar min kära make si så där någon halvtimme. Thomas åkte fem över sex i morse och kom hem efter fem för att snart bege sig åter ut i det okända.

Den här dagen eller rättare sagt kvällen ska han besöka krogen Amadeus med styrelsen för att inta en god kvällsmat eller en senare middag. Själv åt jag pannkakor med barnen, inte illa det heller. Värre mat finns ju, det kunde ju ha varit blodpudding eller något annat otäckt som någon kläckte en gång i tiden och tycke att man skulle sätta in i kost cirkeln.
I morgon blir det än värre då ses vi inte förens sena kvällen efter 22 om jag inte somnat då. Jag jobbar morgon till sena eftermiddagen och Thomas jobbar kväll till den mer sena kvällen. Sen på det ska Thomas faktiskt åka buss i morgon, en mer ovanlig sak. Det brukar vara jag som gör det men jag måste hinna hämta de små innan det blir allt för sent.
Ja, livet är full späckat ibland men det är ju bara att gilla läget som sagt. I dag har jag däremot haft en trevlig eftermiddag. Katta, Pascal och Teo tittade förbi och lekte några timmar med oss. Det var jätte kul och jag tror att de små hade lika kul som jag för det var inte någon som klagade.
De höll till och med sams hela tiden utan att bråka, ja det var lite gnabb mellan syskon kärleken hos mina små prinsar men det är något som tillhör vardagen. Men inte värre än att de löste det med en kram och så vart det bra igen.
Satt i soffan innan och slog in julklappar som tomten var och lämnade här i går natt till barnen. Till det tittade jag på det populära programmet ”Ullared” och vet inte än om jag gillar det eller om jag avskyr det. Ska suga på det ett tag till för att se om jag kommer på vad jag egentligen tycker om detta program.
Det har varit en sådan där liten mys kväll i min ensamhet idag och det är inte dumt det heller men det är även trevligt att dela den med kärleken, men det kanske är det som håller kärleken vid liv att vi går om varandra vid dörren…
Men nu tänkte jag ge upp och göra i ordning det som jag ska ha med mig till jobbet i morgon för att sedan vandra vidare in till min goa säng…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.