Vanish Gold!

Har lite fördomar om all denna reklam för Vanish Gold.. Är den så bra? Eller är det bara reklamen som är bra på att luras? Nåväl, testade denna på de vita strumporna om äldsta grabben hade haft på fotbollsträningen och döm av min förvåning när jag ser att de åter igen blir vita.

images

Har nu gjort lite olika experiment, dels vatten i en bunke och direkt i tvättmaskinen. Vatten i bunken funkade bra på lite mer svarta strumpor som i grunden är vita. Men jag tycker att det var lite bökigt med dessa extra moment. Så gången därefter det var dags att få vita strumpor slängde jag ner en skopa Vanish Gold direkt blandat med vanligt tvättmedel. Väntade och när tvätten var klar så insåg jag att strumporna vart även vita av att göra så och hoppa över bunken med vatten. Det gillar jag!

Inser att Vanish Gold är bättre än vad jag har trott. Gillar ej reklamen på tv där de alltid lyckats med att få bort alla fläckar. Allt har inte gått bort, men jag så såg att det faktiskt vart vitare tvätt, mindre fläckar kvar. Så jag tycker att produkten håller vad den lovar till viss del. Så jag kommer köpa Vanish Gold i hem i fortsättningen.

Vill passa på att tipsa Er alla att även Ni kan bli en Buzzadorare…

Jag har testat den här produkten genom buzzador och det är alltid lika roligt att bli utvald till att buzza spännande produkter!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.