Väntar…

Sitter här på gräddhyllan och tiden är väl nu efter lunch. Inget direkt att göra just nu, då jag väntar på att få gå till gruvan. Liksom ingen idé att hitt på något…

Men efter 22 i kväll tar jag helg och den lär väl gå lika fort som alla andra helgen man har när man är ledig.

Det är tennis på lördag och simborgarskolan på söndag. Fast nu på söndag ska jag själv simma när ändå Noel är där. Blir ju inget body balance pass ikväll på Huskvarna fitnes.

Thomas jobbar ju, men han kommer inte heller komma hem tidigt för han skulle visst på after work. Tur vi har Anders på 14 som är så snäll och kommer över till våra tre små liv här hemma och tittar till dem medan vi är borta.

Tror inte i och för sig att det kommer bli så jobbigt för Anders för de lär väl sitta framför datorn nu när mammarika inte är hemma och ger dem en massa uppgifter de ska göra innan de får tid framför datorn. (nog därför de undrar ibland om det inte ska komma en barnvakt).

Det var kallt å in i bängen ute idag. Stella fick ont i tassarna när vi var ute på morgonpromenad. Stackars lilla Stella, fick bära henne sista biten hem. Tur är att hon inte väger mer än 2.6 kg. Värre hade det varit om det var en stor best.

Nähä, nu ska jag snygga till mig lite. Börjar ju jobba om två timmar!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.