Vår morgon!

Natten är över och dagen gryr, Marika är vaken gör en massa bestyr. Ny dag nya möjligheter, när solen skiner och fåglarna kvittrar ja då kan man inte annat än att le.

Vaknade av en massa fågelkvitter utanför mitt fönster och det var länge sen jag gjorde. Alltid lika härligt för då vet man att våren nalkas runt hörnet. Är så trött på alla vantar, mössor och halsdukar nu. Tänk vad härligt att springa fritt på det gröna gräset, känna grästråna smyga sig upp mellan tårna. Det är allt sommar det!!

Låg där och drog mig i morse för barnen sov länge idag, lyssnade till fåglarna och sen kom någon konstig fågel och skrölade i örat. Efter en stund fattade jag var det var, det var inte någon liten fågel utan ett mess från Outi. Sen tyckte jag inte det var lönt att morna mer så jag gick upp och läste JP i lugn och ro.

Efter en liten stund kom Noel tassande och ville kramas en stund kort därefter vaknade Liam. Nu är det fullt ös innan det är dags att ge sig av till förskolan för fortsatt lek för de små. Så vad är det man säger, ”morgonstund har guld i mun” ja det stämmer nog det med!

alt

Gott med kaffe och glada barn!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.