Värdparet Ojala/Haugen

Söndag och mörkt ute, nästan hela dagen men inte har familjen deppat för det. Nej, snarare tvärt om… Det har varit en riktigt bra dag för oss alla.

Thomas och Peter satte sig i bilen och for ner till paradiset för att hämta hem årets gran som faktiskt vart utvald med omsorg. Fast det vart inte den granen i alla fall, det vart en ännu bättre, för den som vart utvald hade blivit allt för stor för vårt hem.

Efter detta äventyr för gubbarna som de fick göra utan oss andra då vädre3t inte vart det roligaste. Så blev det lite kaffe och pepparkaka som vi intog här på gräddhyllan tillsammans.

Roligt är ju lika med att tiden rinner snabbare än ljusets hastighet…

Så det blev tid för familjen Silvert att ge sig av till kesohyllan och hem till Casa Silvert. Familjen Jonsson pausade en kvart i soffan innan vi for till Norrahammar för att inta ett fantastiskt gott minijulbord hemma hos familjen Ojala/Haugen. Outi är en klippa i köket, bjud hem Er till henne och Ni får smaka smaskens…

Barnen fick en liten julkapp och nu till det pinsammaste… Jag och Thomas fick varsin med och inte hade vi tagit med något till värdparet, fy skäms på oss här på gräddhyllan. Så nu får vi allt fixa dubbelt upp och gottgöra dessa små söta hjärtansvärdpar… Så håll i Er, Tommy kanske får en klubba från HV som han så har suktat efter och Outi… Ja, det vet i tusan vad som ska slås in till henne?!

Så har 4de advent snart lämnat oss för i år och nu är det bara att invänta julen som ska firas uppe i Skänninge med Högsta Hönsen i familjen Jonsson, det ser vi alla fram emot… Och så hoppas vi på en liten gnutta snö till barnen och massor av mys.

Ja, vi önskar att de förbaskade förkylningarna ska hinna gå över på barnen och så önskar vi oss att maken blir frisk i knät och så önskar vi oss att mammarika ska bli smärtfri resten av livet… Tjoho så mycket vi önskar oss i år!!!!

Så nu har barnen fritt från skola fram till nästa år när lovet är slut. Det ska bli gott att ha dem hemma så de hinner bråka ännu mera. Har jag tur kanske de hinner bråka så mycket nu att de till slut tycker att det också är tråkigt och uttjatat… Kan ju alltid önska sig det med när jag ändå är på G och önskar!

Så Outi och Tommy, ett stort tack för den fina avslutningen på dagen… Love ya

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Värdparet Ojala/Haugen

  1. Outi skriver:

    Tack själva! Jätte mysigt <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.