Våren kom…

Japp nu har familjen firat in våren tillsammans med en hel bunt goa människor. Grillat blev det av alla de sorter och inte en mage gick hungrig från borden. Även litet tal och musik framför den berömda elden på stadsparken intog vi med glatt humör. Vad mer behövs för att fira in våren?! Jo en sak har jag missat och det måste jag nog göra fast det får bli i morgon och det kommer kännas lite konstigt för nu är inte Kitty med. Vi brukar faktiskt göra ett vår skrik ihop, precis som Ronja Rövardotter gjorde, när det är gjort då är det vår. I år har vi inte hunnit och i morgon åker Kitty till Barcelona, men jag får göra ett skrik på torpet själv tror jag allt.

Nu har Knut flyttat till oss och ska stanna några dagar när Kitty gör staden Barcelona. Hon har allt haft lite resfeber systra min och jag har små lett lite åt henne. Har gjort en statistik på min syster Kitty och har nu kommit fram till en slutsats. Kitty kommer att resa om 20 år till något annat land där solen skiner mer än vad den gör här. Ja den kanske inte skiner mer men det är definitivt varmare än här hemma i Sverige.

Hur kom jag fram till detta då? Jo, hur enkelt som helst för en blondin som mig. Sist Kitty reste var Mallis 88, då var Kitty 20 år. Nu är det Barcelona 09 och Kitty 40 år. Så jag har räknat ut att det blir om 20 år och då är Kitty 60… Fränt va? Vilket land hon väljer återstår att se och jag väntar med spänning.

Liam har varit överlycklig för att äntligen fick Liam leka med Daniel hans bästa idol. Ja Liam älskar verkligen Daniel från hela sitt hjärta och det är så underbart att se och höra. Daniel tar dig verkligen tid med Liam och det gillar jag. Ja Mattias med fast han är lite lugnare än Daniel så Liam tycker det är roligare med att få springa lite med Daniel hit och dit. Noel passar bättre med Mattias för Noel är ju som en filbunke om han får för sig att inte göra något.

Sen så sjöng vi alla för fullans hals för Björn, grattis Björn på 48-års dagen. Jag vet att du fick gräddtårta på sängen och det vart Du väl värd!

Ingenting nytt under solen.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.