Vårens sekret…

Nu tror jag att jag har kommit på hur postens arbete utförs…

 Ja för idag på morgonen vart vår postlåda full, det måste betyda att den kom sent i går kväll eller i natt. Tidigt i morse har jag svårt att tro, men är inte helt säker.

Undra om posten har dragit ner ännu mera nu på personal så de får jobba från morgon till sena kvällen, eller än värre natten?!!? Hur som helst, synd att den där riktiga posten håller på att dö ut helt… Undra vad det kommer bli när barnen är stora, kanske rentav inte finns någon post kvar?!?! Allt kommer kanske gå elektroniskt!?!?

Nåväl, solen lyser och himlen är rätt så blå. Lite vita moln här och där men inget som stör. Riktigt skönt ute, undra m man våga tror på det den här gången… Att våren har kommit?!?! Vill icke vakna upp en morgon till och få hjärtklappning blandat med en ångest över att se den där vita snön som då och då är rätt gul på sina ställen.

Och när snön smälter så blir jag så in i *#/&% arg på dessa förbenade hundägare som inte fatta att det är ett helvetes jobb med att missa en ren plats att sätta ner foten på då det ligger en massa sekret överallt som påminner om hundbajs. Ta för tusan upp era hundars avföring, inte roligt alls att lukta skit under fötterna…

Dags för en ensam lunch för mig snart, kanske skulle försöka gå in med tvätten som jag så fint med nästan bara en hand har vikt. Inte lätt att vara halvt nedsatt har jag märk och framför allt då på den handen som jag i vanliga fall använder mest.

Men den som lever den lär, så det är bara att leva vidare!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.