Varför har inte någon berättat???

Innan man fick barn så fanns det inte i mina tankar att jag skulle gå och få hjärtklappning över någon som jag tycker om…

alt

…I dag 5 år senare efter att min förstfödde son har berikat våra liv vet jag att man kan få det för både små och stora händelser. Stora händelser som när de tog sina första steg eller som när de sa mamma till mig, men sen finns det en baksida. En baksida som jag faktiskt inte hade en aning om, ja jag har hört mammor och pappor prata om dem men inte fattat. För hur skulle jag kunnat förstå det, jag en sprallig tjej med 1000 järn i elden samtligt. Barn, ja visst var de söta och goa och det bästa av allt hade man dem hos sig så kunde man skicka vidare dem till dess rätta moder när det började låta eller lukta.
alt
Nu, nu sitter jag här med alla nerver utanpå för vad komma skall nästa dag och vad komma skall när jag inte ser. Jag kan inte vara med varje sekund även om jag så önskade och jag kan nog inte få mina två att göra som jag säger. Det skulle häva deras utveckling även om jag skulle må bra psykiskt och mitt hjärta skulle slå jämna fina slag, det perfekta hjärtat!
alt
Nej, hjärtklappning, oro och sömnlösa nätter är nog något jag kommer få leva med. Det konstiga är att förmodligen har ina föräldrar, ja även Thomas förädlar och alla andra normala föräldrar upplevt detta. Men varför i hela friden har inte någon talat om det för mig?!?! Ja, det hade nog inte hindrat mig från att skapat dessa två fantastiska varelser när jag tänker efter ändå, men några ord på vägen hade nog suttit fint.
alt
Nu har jag ju turen att vara gift med en underbart härlig och fantastisk man som dessutom har två bröder så därifrån får jag viss erfarenhet berättad för mig hur bröder funkar och hur killar kan vara. Själv har jag två systrar och jag kan inte minnas att det har gått så hett till, några ärr har man väl kvar men inte så värst allvarliga…
Nu idag ringde läkaren från Ryhov idag angående Noels magnetkula som kan ligga kvar i magen, för vad vi har sett så hade det inte kommit ut någon. Så nu ska de göra en röntgen för att säkerhetskälla att magen är fri från magnetsim. Man kan ju nästa säga att Noel ska göra en ”Magnetröntgen” hahaha
alt
Ja, sen är det ju allt det där andra som gör mig orolig. När de trillar och slår sig, nu sist höll jag på att få panik men jag visste ju att det inte gick för jag var ju själv hemma med barnen. Men när ens lilla kärleksbarn kommer in helt blodig och skriker att tänderna har flyttats p sig då kan jag lova Er att hjärtat stannade till och att hjärnan min gick på högvarv.
alt
Vad har jag lärt mig av när barnen slår sig eller skadar sig… Jo, först hitta vart det onda kommer ifrån och när jag inte själv är helt alert på grund av min förbannade skada så harjag kommit på ett perfekt litet knep. Helt tokigt för andra men funkar perfekt för mig och hur jag kom på det var att jag själv brukar göra så.
alt
När jag har super ont och mår riktigt dåligt då går jag och sätter mig i duschen, där får jag mig själv på helt andra tankar och brukar för några minuter må lite bättre och kan då tänka klart. Då kom jag på iden att jag även kan stoppa in mina små liv i duschen när olyckan har varit framme och det har funkat kanon hitintills. Då brukar de lugna ner sig samtidigt som jag kan försöka tänka lite realistiskt och komma på hur jag ska lösa problemet.
alt
Ja, jag vill nog inte vara utan de där hjärtklappningarna för då skulle det betyda att jag inte hade mina små vid min sida. Jag vill nog inte vara utan de där små bana skriken för då skulle det betyda att jag inte hade haft mina små vid min sida. Men jag skulle gärna vilja att det skulle bli mer sällan än ofta som jag fick höra de där skriken… För då skulle jag veta att jag har dem vid min sida och min oror skulle allt mer minskas…

alt

 
Barn behöver kärlek, särskilt när de inte förtjänar den.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.