Vart är de då???

Här har jag kvar energi efter en dag på jobbet och jag kan inte finna dem???

När jag åkte hem idag åkte jag förbi Coop för att inhandla lite växter till balkongen och snart är jag klar. Men jag har den stora krukan kvar som jag ska plantera lite i och jag finner inte nycklarna till källa förrådet där krukan står…

Har jag tiktig otur så har Thomas fått med sig dem och det är det jag misstänker. Nu när jag då försöker att nå min kära make som är på torpet och har det super gott så svarar han inte. Så jag står här och kommer inte så mycket längre än att ta tag i disken som blev efter min kvällsmat. Jag som var så sugen på att göra klart där ute i min lilla oas…

Har gått några vändor till soprummet med en massa tidningar som har blivit liggande på balkongen och jag hade även tänkt att ta ner lite annat till källa förrådet så att jag blev av med skiten men icke som picke, jag får flytta u det till hallen så får det stå där och reta gallfeber på mig ett tag.

Det är så konstigt när man väl har tänkt göra saker så kan man inte å när man inte kan så måste det göras…

Frihet är inte värt att ha, om den inte omfattar friheten att göra fel.
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.