Puts väck!!

Kan inte fatta att saker kan försvinna utan att man ser det. Måste vara en liten gast som bor i vårt hem och möbleret om lite som den vill ha det. Vår kamera är helt spårlöst försvunnen och det finns inte ett spår efter den. Så nu har jag funderingar på om vi måste köpe en ny igen?! Vi förbrukar kameror som en del byter kalsonger i vårt hem. Jag är beroende av att ha en kamera så hittar jag den inte innan helgen så köper jag en ny med eller utan min mans godkännande alt.

Fast jag tror inte att han kommer att gråta han heller för det var han som sa det först även om det var lite ironi i det när han sa det. Men en fur som jag tar det på fullaste allvar. Vi har två kameror liggande i skåpet som knappt är använda men det har gått sönder av någon oförklarig händelse.. Tror att Thomas ligger bakom i alla fall den ena. Men det är inget vi pratar högt om hehe…

Fick även en fråga idag om vi inte skulle skaffa oss en laptop, det kanske skulle va bekvämt att ha en som vi kan flytta runt?! Den vi har är ju urtiders gammal och väger ton så den vill jag inte släpa runt… Tror att det fanns en sådan modell redan på istiden har jag för mig?!

Jaja vi får se, först en kamera det är prio ETT!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.