Vart tog vantarna vägen?!

alt

Jag kan inte fatta detta fenomen med att vantar försvinner. De är helts spårlöst borta och jag vet att de INTE kan gå av sig själv. Har aldrig hört någon i mina 35 år som sett några vantar som går förbi…

Så min fråga är vart tar de vägen?! Tror inte heller på att en tvättmaskin ÄTER vantar/strumpor. Jag har då aldrig sett något stort gap som tar en tugga och varför skulle den då om det fans ett gap just välja en strumpa?! Ja, jag menar vadå en svettig illaluktande strumpa. Varför väljer den då inte en kökshandduk i så fall, där kan det ju finnas en gnutta matrest kvar på.

Har inhandlat ca 12 par vantar för denna säsong och nu börjar det sina. De finns inte här och när vi går in efter uteaktivitet så har de på sig vantarna på sina händer. Men vad som händer där efter är ett fall för CSI för jag har tappat tron på att finna de nu… alt

En liten parantes i vardagen!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.