Vattenpööööl!!!

 

En solig morgon och härliga barnasteg som tassade in i sovrummet. Det var vad jag vaknade till idag, kan det bli bättre? Näe det tror jag inte och när jag vaknar upp till detta gör det att jag vill le hela dagen.

Idag så ska vi dra till det lite mer blöta, ja vi ska dra till ett vattenhål för att svalka oss alla fyra. Så härligt med semester och så härligt med att ta dagen lite som den kommer. Med oss ska vi ha lite picknick så vi kan njuta i många timmar utan att behöva åka hem.

Filmen som vi såg i går fick fyra stjärnor av fem, värd att se alltså. ”taken” med Liam Neeson. Så den ska vi leverera tillbaks när vi dra till någon vatten pöl idag. Just nu är Thomas och fixar något med föreningen så det kan ta lite tid innan vi kommer iväg med det gör inget för vi har ju semester!!!

Igår gick jag lös på A6 för att köpa en dop present till Stina och jag är verkligen nöjd med resultatet, hoppas nu bara att Stina blir lika nöjd som jag… Jag fann även lite kläder till bröllopet som snart ska stunda, Thomas sa att han hade så mycket kläder och inte behövde köpa något nytt. Barnen är klara så nu ska jag bara se om jag finner ett par skor till mig med sen så är det klart för att packa oss i bilen p lördag.

Anna frågade om hon fick sminka mig på lördag och det tackar man ju inte nej till. Så härligt, så kul, så vi ska åka lite tidigare till Skänninge så hon hinner fixa mig. Det sker ju inte var dag som någon gör en fin och är det då någon som kan sin sak är det ju ännu roligare!!!

Nu är snart mitt morgonkaffe slut och det är dags att göra kylbagen klar inför vattenpölsdagen med familjen!

Det enda sanna misstaget du kan göra är att inte göra ditt bästa.
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.