VD:n som bestämmer…

 

Paus i vardagen…
13:52
Har nu satt mig med mitt lunchkaffe, ja en sen lunch kaffe då jag har haft fullt upp här hemma. Jag har nämligen fått någon konstig energi och jag inte en aning om vart den kommer ifrån men tacksam är jag allt.
Jag är färdig med Noel och Liams garderober och där har jag rensat så in i norden. När jag nu är klar med det har jag dykt in i min samt hallens och de må jag säga här sparas det inte på något längre, det är dags för ”superöj alla Jonsson”. Jag som trodde jag skulle kunna gå ner med kläderna som skulle rensas bort till sortergården, men där tog jag miste rejält för jag måste ha bilen och frakta alla kläder i.
Liam och Noel har varit så himla duktiga och låtit mig gå in i dessa garderober utan att störa mig allt för mycket, men som sagt det är ju mina prinsar med så något annat kan man knappt väntat sig eller??!
Funderar på vad jag ska rensa härnäst? Jag får ryck ibland och då är det bäst för mammarika att ta vara på dessa ryck för annars så skulle vårt resident gro igen med prylar och annat onödigt eller kanske nödigt med. Vem kan avgöra vad som är nödigt eller onödigt?!?! Än så länge har inte någon talat om för mig så jag tar beslutet själv, precis som en VD bör göra i sitt resident och i det här fallet är det ju jag som är VD för det har vi kommit överrens om när vi stod vid talmannen och sa ja till varandra…
Men nu är det slut på paus i bregottfabriken, mammarika ska ge sig på resten av garderoben så jag kan slappa i soffan i kväll när mitt favvo program börja klockan 21 på kanal 9!

Framgång innebär att man kan göra pauser allt oftare, så länge att man till sist bara gör pauser.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.