Vem bestämmer?!

 

Så är kvällen här, ja den sena kvällen. Den kvällen som tala om att det är dags att sova. Men jag är så snörvlig och jag nyser stup i kvarten. Just nu känns det som om någon går och klia mig upp i näs borren med en fjäder eller som jag råkade andas in lite vitpeppar.
 
I kväll så tog det lång, lång tid innan Noel väl kom till rätta. Noel fick ett så kallat 4 års utbrott som han har börjat få lite då och då. Den här gången var det om ett vatten glas när han skulle gå och lägga sig. Men efter ca en timme och en kompromiss så la han sig till rätta och somnade ganska omgående. Men då hade klockan snart slagit 21 så det blir spännande för mamma och Thomas i morgon och se vilket humör Noel kommer att vara på. Själv så är jag på arbete hela dagen och hela kvällen så jag hinner inte se vad som komma skall.
 
Liam den lille godingen ville inte sova men det första Liam la huvudet på kudden så sov han så gott. Där har det aldrig varit några problem, det är bara lite innan då Liam talar om att han faktiskt inte är trött men han gör inte något motstånd över att faktiskt få gå till sängen och sova. Det är skönt att det bara är en att tass med på kvällen.
 
Jag vill inte att de ska somna osams med oss heller för det är inte bra. Så det var därför som jag gjorde en kompromiss med Noel så att vi blev vänner, ja Thomas hade också försökt en hel del men utan resultat. Den lille Noel har fått ett humör och en envishet som jag inte har en aning om vart den kan komma ifrån…
 
Kvällen, den lilla som var efter Noel och innan detta flöt på bra i soffan. Det var lite zapp och sen gick jag så mycket nys attacker och lite skalle bank att det var dags att ta en Alvedon och göra si lite i ordning för natten. Måtte jag vakna som en pigg liten ärta i morgon!!!
 
Idag vart jag bjuden på Landstingsrevyn men jag fick ju tacka nej för att jag skulle jobba, sen blir jag sjuk i stället det kallar jag osis. Jag hade så gärna velat se den för det har jag aldrig gjort innan.
 
Nu hör jag hur tvn stängs av, av vice ordförande så det är väl lika bra att jag stänger ner här med. Ja, Thomas är ordförande i föreningen men hemma så är det jag… Det har han lärt sig med åren, bråka aldrig med en kvinna utan gör som hon säger och då blir man lycklig.. eller?!?!  ;-) Ja, för att det ska funka så ska mannen inte bråka utan göra som kvinnan säger och sen så har kvinnan redan räknat ut hur det skall vara men låte mannan tror att det är han som har kommit på det…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.