Venus & Mars!

 

Okej, då sitter man i soffan och har det mysigt. Tvn är på och vi tittar på Dobbidoo, jag och min kära make. Barnen sover och det börjar ta slut programmet, många skratt fick vi och vi gillar programmet. Några värmeljus är tända och det är nog hundra procent stämning…
Där tror jag att nu kan det bara bli mysigare och mysigare, vi kommer sitta i soffan och mysa tills vi går och lägger oss…
…Men så vart det inte för det första sluttexten på Dobbidoo kom i rutan så tittade Thomas på mig med sina rådjursögon och sa lite lent… (här trodde jag näst intill att han skulle fria en andra gång) Öh, nu ska Du väl gå och blogga va?!?!
Först fattade jag nada, va menar han. Tv, fredag, kväll, mys, ljus och vi har inte setts… Vad är han ute efter, och efter det kom jag på vad han var ute efter!!!!
Den lilla rackaren ville ha både soffan och tvn för sig själv. Inte för att titta på något bra tv program som han skulle tycka va olämpligt för mig utan har ville åt tvn så att han kunde spela på PS3 och sitt nya spel.
De har alltid en baktanke de där som kommer från mars, det får man lära sig så fort man har blivit ringmärkt. Det har jag lärt mig och jag har inte hört en enda som är ringmärkt och kommer från Venus som inte har råkat ut för det jag gjorde, kanske inte exakt just den händelsen men liknande.
Så jag fick väl allt lyfta på min röv och bege mig från den varma, goa, fina, mjuka soffan och den stämningsfulla stunden jag precis har haft med min älskade make!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.