Venus Williams & bar rumpa eller?!

Läser lite på aftonbladet.se och när jag kom till sporten så började jag som vanligt ögna igenom vad som händer och vem som vinner och vem som försvinner. Ibland hittar man mycket roliga händelser inom sporten och så även idag för när jag började läsa lite om tennis så hittade jag lite om Australien Open och fann något mycket roligt och tänk så många societetsdamer som har satt i halsen på grund av detta… haha

alt

 
Venus Williams bjöd på klädkupp i Australian Open Här visar Venus Williams, 29, rumpan – tror man vid en första anblick.  Men det visar sig vara en klädkupp. Vid en närmare granskning ser man att tennisstjärnan bär hudfärgade underkläder.
– Det fungerar mycket bra, tydligen, säger hon.

Venus spelade mot Casey Dellacqua med 6–1, 7–6 och ta sig vidare till fjärde omgången i Australian Open. Men som sagt vad prats det om efter matchen?!?!
 

Jag tycker det är super kul när det spexas till lite i idrottsvärlden och här har hon lyckats rejält Venus för jag fick titta både en och två gånger innan jag ser att det är ett par underbyxor som hon bär…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.