Vi bidrog, gjorde Ni?!

Nu är timmen över och det var ju jätte mysigt. Fast vi brukar ändå ofta ha massa levande ljus tänt men då lyser lite vanliga lampor med. Jag och Thomas tittade ut på grannarna runt om och det verkade som om många faktiskt inte brydde sig att släcka lamporna. Lite tråkigt tycker jag, det kan ju bero på att de har glömt men, men.

Skickade ut lite påminnelse sms och de flesta skulle faktiskt släcka, skönt! Jönköpings Energi hade mätt hur mycket ström det har gått åt några helger tillbaks för att jämföra helgens. Rätt så intressant tycker jag, jag hoppas att det visa stor skillnad. Bron släckte de ner men jag tror inte att de bidrog med mer mörker. Det har ju med säkerheten att göra så det kn jag ju förstå i och för sig.

Vi var så aktiva att vi till och med stängde av lite standby och vår kära golvvärme på toaletten för att visa vårt stöd. Man kanske skulle införa några timmars mörker på helgerna när man är samlade i familjen. Finns ju massor av aktiviteter att göra utan EL, man kan ju sitta och berätta historier eller spela sällskapsspel. Ny kära som farbror bus och Anna kan säkert komma på ännu mera aktiviteter, det gäller bara att vara kreativ! Ja menar fotboll är ju inte allt, man kan ju både dansa och cykla!

Det svåraste med att göra bra affärer, det är att avstå från de dåliga.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.