Vi kom iväg, jippieeee

 

HIGH CHAPARRAL!!!
Idag så skulle vi ju åkta till high Chaparral men så skedde ju bilnyckelolyckan och det var ju ett faktum igår att öppnaren var död…
 
Men mammarika var ju vaken först av alla idag, ja förutom barnen så jag tog den där lilla manicken för att gå ut och se om det hjälper att klicka. Det som var bra och ovanligt när jag tänker efter var att en kar och denna kar var Tommy hade lyssnat på mig och följt mitt råd att skruva isär och låta all elektronik få torka till sig under natten.
 
Så när jag kom ut och tryckte på öppnaren så blippade det till i Saaben och vips så gick det att öppna utan att billarmet gick igång och där låg snuset o h Outis glasögon som de suktat så efter… Vicken jäkla tur säger jag, för katchinget i kassan var inte långt ifrån min plånbok…
Så där vid Saaben tog jag beslutet för att väcka upp resten av alla slöfockar och dessa slöfockar är ju då Outi, Tommy och Thomas… De vart ju i och för sig glada över att jag fixat till nyckeln och att vi alla skulle komma iväg till High Chaparral.
Väl där så hade vi en kanon dag och värmen den var slående varm idag och alla svettades och ett tag tyckte jag nästan synd om de stackarna som jobbade där och fick gå omkring i dessa varma skinnkläder och stövlar.
Vi åkte ju tåget och blev rånade, Noel tyckte det var spännande och Liam har jag inte en aning om för han visade som vanligt inte så många miner mer än att han räckte upp händerna när rånaren kom in… hehe en rollig syn!!!
 
När det var western show satt alla de tre små barnen stilla som små ljus, det enda som var lite jobbigt där att betongen som vi satt på hade ju kokat så mitt arsle kokade. Efter en stund kom Noel uppkrypande i mitt knä för även hans arsle kokade. Outi var smart och tog tidningen som de gav ut så vi skulle hitta till alla attraktioner och satte sig på. Det enda om hon inte hade räknat ut den lilla snärtan var att den blev blöt av (vågar knappt säga det) rövsvett så den var ju inte så möe att lösa i.. om man inte vill känna doften då vill säga…
Efter detta äventyr vaskade vi lite guld och smackade i oss lite föda och vätska. Sen var det dags att hitta Indian showen och då när vi väl fann den efter att gått runt och irrat lite fel då vi inte hade någon tidning att läsa i längre fann vi den.
Noel hade under dagen sett en indian, en riktig som gick där då sa Noel att han ville inte se mer indianer… Det visade sig att han hade blivit så rädd så när vi kom till indianön vände Noel och vägrade gå dit… Min lille söting. Så Thomas och Noel gick iväg en runda och vi andra tittade en stund innan vi gav upp i värmen och drog oss tillbaks och ut för att åka hem.
 
Så fem timmar i värmen och lite flint på skallen gjorde sitt för när vi kom hem fick Thomas lite solsting. Outi och jag pysslade om han och gav han en sjudundrande tillbringare med vatten och ett svalkande dopp i dammen och sen bums i soffan för att vila en timme. Sen var han lite piggare och kom ut och var social resten av kvällen.
Vill bara säga att vi spelade seequens ute på altanen för det åskade så in i bängen att vi fick dra ut alla kontakter så inte tv och telefon skulle smälla sönder och vem vann?? Ja, självklart jag och Outi IGEN!!

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.