Vigselringen…

 

Nej, det vart inte några glada nyheter när Thomas kom hem och han är jätte bedrövad. Luften hade gått ur Thomas efter lunch när han så att vigselringen var borta och jag tror nog inte den kommer att komma till rätta heller.
Även om vi nu kommer att göra en ny så är det inte det samma för den första var ju något speciellt men så klart vill ju Thomas ha en ny och det tycker jag att hans ak fixa.
Dagen har varit full av lek med alla barnen och kul ar de haft för det har tjoat och stimmats hela dagen och inte ett enda gräl har så det är ju bra. Min a små liv är jätte trötta nu och leken tar väl ut sin rätt i form av super duper trötthet.
Idag kom Siv förbi med två små julklappar, en till Liam och en till Noel. Siv har ett stort barnahjärta. Ja, Thomas och jag fick en liten med en glasburk med hemgjord müsli i så rart av henne och Björn.
Nu väntar jag på att klockan ska bli slagen för sov tajm för barnen för idag är jag jätte trött och det känns att jag har hållit igång snart i två veckor och inte varit frisk heller. Har ju knappt varit utanför gräddhyllans gränder den senaste tiden när jag tänker efter. Skönt med lite gemensam ledighet nu ett tag.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.