Vila i frid- R.I.P, Fido!

Nu har jag gråtit en skvätt här hemma, först blev jag rädd sen grät jag…

Dammsög lite här innan och det ringde på telefonen. Det var Kitty och samtidigt som jag pratade med henne snubblade jag över dammsugs sladden som satt fast i kontakten i väggen. Varpå den flög ur med dunder och brak. Tänkte inte så mycket på det då utan mest på att få balans så jag inte skulle flyga i golvet.

Sen glömde jag bort det där med dammsugaren en stund och skulle ta tag i det nu, sätter i kontakten och ska sätta på dammsugaren och den är så stendöd… Hmm tänkte jag vad är nu det här och drar ur och tittar lite på kontakten och sätter i den i en annan kontakt.. Det var då jag blev rädd för jädra vilken blixt det kom ut och som höll på att träffa mig… Gjorde ett nytt försök och gnistrade till lite till.

Det var då jag förstod att Fido, min kära Fido har farit till himlen och lämnat detta jorde liv. Nu har min fina Fido lämnat mig och då, det var då jag grät en liten skvätt. Hur tusan ska jag klara mig utan dammsugar?!?! Just nu ligger det rester i hallen efter promenaden vi tog i förmiddags. Sen finns det rester sen frukost i köket och det finns säkert en och en annan lite råtta i något hörn som ligger och hånskratta åt mig…

Min vanliga otur!!!

alt

Du fattas mig Fido!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.