Viljor!!!

Funderar lite över vad tiden tar vägen!?

Det var faktiskt inte alls länge sedan jag var hemma med två små pojkar… Men verkligheten säger att det var det. För hur jag än försöker kan jag/vi inte komma ifrån att Liam har fyllt 9 och Noel har fyllt 8 år. Vintern är här och sommaren över för länge sedan…

muggNu har barnen egna viljor och det är inte så att de håller inne med vad de vill heller. Barnen kommer hem antingen skit sura och arga eller på ett strålande humör och vill dela med sig av vad som hänt i skolan eller en aktivitet.

mattaIdag fick jag ett sådant där ”strålandehumörmöte” från Liam när han kom hem  i kväll från crawlskolan. Han var så stolt över sig själv då han tog modet till sig och hoppade från 10:an. Så det var det första han ville berätta för mig, han kunde inte komma till ro på kvällsmaten fören han hade fått sagt sitt. Det är det som gör livet så roligt och det är då verkligheten visar att tiden har rusat iväg i mer eller mindre ljusets hastighet.

uggla

 

Liam vart på ett sådant där uruselt humör sist han kom hem från crawlskolan då han hade insett att han fick höjdskräck, den hade bara kommit till han utan förvarning och plötsligt var det otäckt och stå tär på trampolinen 10 meter upp i luften med en klorblå bassäng under sig. Det var då han fick ta den sura vägen ner… Stegen och den sura vägen ner följde med han hem och sen vart kvällen jobbig och livet helt otroligt dåligt… Som Noel bruka säga ”Den sämsta dagen i mitt liv” och det har han haft många kan jag tala om.

Så när det är sådan där stunder när allt är på topp, då vill jag njuta av det och inse hur stolt jag är. Kan inte tala om med ord hur mycket jag beundrar mina barn. De är helt enkelt bäst.

Nästa termin så lägger Liam i ytterligare en växel och börjar på ”stjärnskottcrawl”.  Nu är det inte två dagar i veckan som vi vant oss vid, utan nu gasar det på med tre dagar i veckan. Det innebär ju att något annat kommer bli lidande och då fick det bli tennisen för Liam. Han får ha tennisen som en kul hobby när hela familjen bokar bana och smashar lite bollar till oss.

Generate (1)Noel, den lilla guldfisken som hellre är under ytan än över och simmar fick några alternativ förkryssade av JSS-simtränare om vad de rekommendera att han ska göra nästa termin då simborgarskolan är över för hans del. Det vart ett litet udda val, ett val verken jag eller Thomas hade trott men jag v

är glatt överraskad och kommer stötta han både om han vill sluta med det efter en termin eller om han vill satsa på det igen… Han vill börja på konstsim, ja ni läste rätt konstsim! Sa till Noel att det var ju ett bra val då huvudet mestadels är under ytan. Sen så gillar ju Noel musik och dans vilket delvis det är i just konstsim. Så varför inte!?!?!

GenerateMen han blir ju enda killen fast det berörde inte Noel så värst mycket. Som han sa ”bara ingen retar mig” och det ska vi ju se till att inte någon gör. Men så kom en liten bonus, den kan hända att det blir en kille till som kommer börja på konstsim. För när Alexander fick höra att Noel skulle börja på det kunde han tänka sig att göra det med, vilket mamma Outi tyckte var bra då Alexander inte är så värst intresserad av att sporta… Så det ser jag fram mot, att de kommer bli konstimskompisar.

I morgon är det fredag och då är jag ledig. Ska bli skönt att ha en ledig dag för sen är det helg och då tar gruvan vid igen. Idag har det varit en lång dag i gruvan också och jag kom inte hem direkt efter då det var julklappsletande. Kan ju liksom inte komma den 20 och börja köpa julklappar… 

Vart ju också en tidig julklapp till oss här hemma som jag redan satt upp. Ett ursnyggt duschdraperi med coola ugglor som går i lite turkost. Till det två runda turkosa badrumsmattor och som grädde på moset en ny tandborstmugg med matchande tvålpump och även detta i turkos… Säger bara ”LAGERHAUS”.

Så nu är jag rätt nöjd med den här dagen…

Sov gott mina vänner!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.