Vinna eller försvinna…

Ida kom en sväng innan i kväll och ville få en omgång i Buzz…

jag tänkte först att nu ska jag ge järnet och sätta henne i det röda hålet, men sen efter en stunds tänkande kom jag på…

alt

… att det vore ju inte så smart av mig att vinna eller? Ja, hur är det om någon förlora, vill den spela igen?! Troligt vis inte så jag ändrade mig i sista minuten och gav både Ida och Thomas några vinnande omgångar. Detta gav så klart utdelning för nu fick både Ida och Thomas blodad tand och vill spela mer med mig…

Smart måste jag få säga även om jag är blond!!!

Annars så har kvällen vart super duper, blött och blåsigt ute. varmt och skönt inne, det kan ju inte bli bättre. Gjorde pannkakor till barnen och Tant Marie på stan, fast Marie får inte sina förens i morgon när jag ska åka och jobba. Då åker jag förbi och lämnar de så hon får lite mat i magen. Hoppas att hon blir piggelin snart och att inte något konstigt uppstår i såret som hon har på magen nu.

Nej, nu hinner jag inte sitta här mer, John Blund ropar på mig och det är lika bra att lyssna på denna man!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.