Vinterjacka!

Igår handlade jag lite saker på A6, en buss till Nicholas var det som var tänkt. Men när jag gick där och märkte att jag hade 20 minuter kvar innan jag skulle hämta upp Liam och Noel från förskolan kom jag på att jag faktiskt inte hade någon vinterjacka.

Så när jag gick förbi Kaphal så såg jag en snygg jacka längre bort som jag gick in för att prova så blev det till slut ett köp till. den var perfekt och varm, det var värmen jag var ute efter i och med att jag arbetar ute så mycket. Wow, den passade och snygg var den med, ja enligt mig var den det.

Så det var väl en väldans tur att jag gjorde detta köp för idag är det ju vinter ute. Snart ska jag nog även gräva fram min arbetsjacka, den som kommunen står med, den röda skaljackan. Men innan jag gräver fram den ur min vintergömma ska jag gräva fram vantar och annat varmt till Liam och Noel för nu börjar allvaret.

Nu ska man hitta alla vantar som kommer bort på förskolan. det har redan kommit bort en mössa för Liam och var sina vantar för Liam och Noel. Ända märker jag upp, visst är detta märkligt.

Nu inväntar jag IKEA som ska komma hit med bänkskivor och efter det ska jag bege mig till förskolan först och sen ner till jobbet…

Tjingeling!

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.