Virtual reality

Lite värdelöst vetande som jag bara måste få ur mig i kväll…

Vi blev totalt lurade på 90-talet. Hollywood är den stora boven i dramat som lurade oss. Det gick så långt att några eller kanske många genier började forska och till slut bygga en Virtual reality hjälm. Ja de började säkert forska tidigare men det var då genombrottet kom.

De gjorde en hjälm men vad de inte tänkte på att en sådan här hjälm som är gigantiskt stor kommer att vara mer som en böld i röven än en Virtual reality upplevelse. Mer kom med denna gigantiska hjälm som man satte på huvudet… Ögonen och sinnena i oss hängde plötsligt inte med och man började vomera upp det som man tidigare stoppat i sig vid både frukost, middag och kvällsmat.

Denna Hollywood lurade oss med dess häftiga färglada filmer att man tog på sig en liten hjälm och plötsligt vart man där och bekämpade Mario Bros eller någon annan liten läskig gubbe med grönt snor i näsan. På film kan allt hända men icke som nicke i den verkliga världen.

Men börja inte gråt över detta, för nu har vi vandrat in i 2000 talet och kommit långt fram i forskningen. Ja nu så finns det rum man går in i och står där i denna Virtual reality världen och om man förmodan skulle vomera i nu tid ja då är det spriten som ligger bakom…

Nä tacka vet jag ”här och nu” behöver jag få lite snurr på tillvaron så räcker det med att sätta mig i något snurrigt på Liseberg och det är fixat med både vomerat och yrseln!

 

 

En vis man har med rätta påmint oss om att i det ögonblick då vi känner vrede under en tvist, så har vi redan slutat att sträva efter sanningen och börjat kämpa för oss själva.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.