Vofflor…

 

Idag har vi blivit bjudna på vofflor av syster yster Kitty och det var uppskattat av oss alla, även syster yster själv. Satt där en stund och gluttade på tv och Thomas och Kitty tillbringade mest tid framför datorn och med Kittys nya projekt som hon har påbörjat…
Sen gick jag och Knut hemåt oss för att börja med middagen. Det var inte någon av Liam och Noel som ville följa med så vi började traska. När vi kommit några hus bort ringde Thomas och sa till oss att vänta för Liam var sugen i alla fall och sprang efter oss. Mycket riktigt så kom lille Liam i full sprätta och tog sällskap hem.
Liam valde att vänta ute för Kitty, Noel och Thomas skulle komma en stund efter. Så jag påbörjade med den svåra middagen som bestod av falukorv och stuvade makaroner.. .Ja, jag vet det är inte direkt någon söndags middag men jag har ett behov av att tömma frysen nu. Ibland måste man äta upp det gamla som blir liggande och nu har jag tagit tag i saken… Fast alla blev både mätta och belåtna så helt fel val kan det ju inte varit.
Kaffe på maten för de två vuxna, Kitty och jag. Det tillsammans men två omgångar Buzz, Liam är väldigt duktig måste jag tillägga och då kan han inte läsa. Men han trycker fort och turen har han på sin sida som sagt var. Det var nästan så Liam vann men tills slut vann jag och sista omgången vann Kitty. Jag kan ju inte alltid ta på mig segern, det blir så ensamt där uppe på toppen ju!!!
I morgon ska jag då ta sprutan mot den uttjatade gris flunsan… Ja är faktiskt lite orolig nu då med tanke på att jag hör både från höger och vänster hur de har blivit sjuka efter den sprutan. Så nu går jag och oror mig över att jag ska bli sjuk eller få någon konstig reaktion för jag har ju alltid oturen att åka på de mest konstiga sakerna i livet.
Så det blir väl som en rysk roulett i morgon. Kan jag jobba eller ligger jag i sängen och mår dåligt?!?!
Undra vad min andra hälft gör, han skulle bara ner till gropen och skulle komma tillbaks snart… Hmm ”snart” kan man definiera olika men ”snart” är en kort stund för mig. Nu har det gått en lång, lång stuuund!!! Men å andra sidan så sitter jag här och får lite lugn och ro!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.