Volbeat!!

Hallå där ute…

not_185658827

Jag har inte gått under jorden, snarare väldigt mycket på jorden (asfalt och annat som finns där ute) då jag tillbringat den mesta tiden i gruvan eller på Liam och Noels aktiviteter och därefter sängen… Mammarika är inget superwoman och för nöja mig med att prioritera.

Men nu, nu är jag här igen och jag kommer inte ha en tanke på gruvan ända fram till nästa fredag då det är gruvarbete igen. Men nog talat om gruvan när det finns så mycket annat som är roligt att tala om.

volbeat

En rolig grej jag vill tala om är musik. Hur kul är det inte med musik? Jag älskar musik och snart ska jag även uppleva livemusik i Göteborg på Scandinavium. Inte vilka som helst kommer jag att se, utan The one, the only one… VOLBEAT.

musikPå måndag kommer jag och Outi äntligen åka och titta på Volbeat. Fick denna roliga tillställning i födelsedagspresent av Outi en bra bit innan självaste dagen då jag fyllde. Så jag har väntat och längtat, lika så Outi. Har sett dem en gång innan och då vart jag inte besviken, så jag tror att det bara kan bli bättre då det tillkommit många bra låtar från dem sen sist.

Men helgen bjuder på lite roligheter också. I morgon lördag är det julmarknad ute i Lomsjö och dit tänkte jag och Annette bege oss en liten runda. Gubben får snäll sitta hemma (eller ligga) då han är ute och svirarfirar lite AW med sina gamla jobbarkompisar.

JM 2013_lSå det ser jag fram mot, nu är det ju snart 1 advent och det är ju lika bra att få lite adventsstämning i helgen…

1471254_10151825475783915_1828726846_nI veckan som var trots massor av tid som inte fanns han även jag göra lite pyssel. Tog med mig Liam och Noel till Blomsterlandet och inhandlade lite lökar. Hade ju sen tidtagare redan varit ute i skogen med Inger och plockat lite av naturens härligheter, så som mossa, bark och andra fina pinnar.

 

Så lite pill och plock samt tålamod så blir det lite fint här hemma på gräddhyllan också…

 

580617_10151825474718915_1189449319_nTycker att det är så roligt med att göra små arrangemang och det behövs inte så mycket, bara att fantasin finns och lite snygga krukor då förstås (något som Ida i Knivshult borde vete vid det här laget). Om jag inte minns fel så fick vi nog en hel kasse med gamla krukor i bröllopspresent av just Herr och Fru Strandqvist… De kom nog från secondhand och jag tror att de hamnade på seconhand igen… Recycling kallas det!

Så visst är vi miljövänliga här hemma på gräddhyllan!

:-( 1468571_10151825478638915_1579416744_nPå tal om just secondhand så vart ju jag och Inger några helger innan just skolutflykten för att hitta lite av naturens frukter just på en secondhandbutik eller rättare sagt flera stycken då vi har ett litet potpurri av dessa butiker i Jönköping. Då fann jag i alla fall något som just går åt hållet krukor. Lite speciella krukor eller om det är vaser ska jag låta ha osagt. Men där fann jag också lite inför advent som kom till användning. För hur fint är det inte med hyacinter i en glaskruka eller glasvas…?!?!

 

Jag gillar det och just nu har jag fem fina vaser/krukor här hemma med fem hyacinter i som väntar på att få blomma ut, dofta och göra gräddhyllans resident adventsmysigt!!!

1-advent-e1302085636575

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.