Volbeat… & familjen!

Sitter bredvid min kära make och hör hur han håller på med papper och annat Böös. Har nu satt på lite musik för att han ska ha något att lyssna på men han var inte så nöjd över mitt val. Själv så tycker jag att Volbeat är rätt så bra jag. Sa till Thomas att tänk på att du har gift dig med en ”rocker” och inte en” synter”… Jag fick ju ett litet leende av han innan han återvände in i den djupaste momsredovisningen man kan finna på denna gjord.

Hoppas att han tar tag i min redovisning med så att jag slipper at sitta med det innan det ska in till revisorn eller LRF som jag då har, storbonde som jag är då. Nähä nu så gick han och skulle lämna lite skatt till kommunen direkt ner i toan.. Får väl fjäska till mig lite pappersarbete någon gång senare.
 
I en låt av Volbeat frågade Thomas till och med om det var Johnny Cash… Hmm nä sa jag men de kan ha visst stuk av lite country innan de sätter i gång så hela huvudet skakar.
 
 Hör allt att han har återvänt från kloaken och hoppat upp på sin fina stepper och tittar på C.S.I, jag kanske ska gå och göra han sällskap snart men måste lyssna lite, bara lite till på musik. Det är så härligt at bara ösa på en stund, tur är att de små sover tungt, tungt och lugnt!
Ja det är så här vårt härliga liv ser ut just nu om det inte är en massa party på G eller jobbet som kallar. Ja det är faktiskt helt underbart, värt att testa på för de som inte har kommit så långt i planeringen att ha en familj!
 
Ett bra förhållande känns igen på att det alltid kan bli bättre – och alltid blir bättre.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.