Volbeat

 

Idag har jag överraskat barnen med en av sina favoriträtter, ja om man nu kan kallade det en rätt. Men det vart pannkakor till deras glädje och jag har så svårt för att fatta att Liam kan smäcka i sig 6 pannkakor när jag själv är proppmätt vid 4. Det är ett mysterium, eller så är det helt sonika så att Liams gottigottmage är större än grönsaksmagen…
Så en timmes eller snarare en och en halv timmes paus här då. Outi kom förbi och det var ju super kul för nu hade jag lite torka efter henne. Vi är liksom lite som beroende av varandra efter så många år. Suttit och tjatat lite över en kopp kaffe och lyssnat in oss lite på Volbeat nya lår som släpps om 31 dagar, den plattan ska jag köpa. Ja, snart åker vi ju till Göteborg och se dem live, så kul det ska bli.
I morgon kommer Katta, Pascal och Teo för att tillbringa några timmar här, det ska bli kul det. Liam och Noel som är lediga från sina jobb på Fritids och Förskola får ju lite lek i kroppen då. Kan ju lätt spritta i benen om man har tråkigt och inte har någon stans att lägga energin på.
I morgon har jag ju förövrigt lite att stå i då det är möte och mammarika har glömt vart hon lagt sitt papper där dagordningen står… Hm, jobbigt! Tänkte även se om jag hinner med att fota Liam innan detta möte. Funderar på om jag ska ringa till mamma med och se om hon har lust att ”som barnen säger, vakta oss” så Thomas slipper gå tidigare från jobbet… Ja, jag får nog göra så jag, eller?!?!
Nähä, nu är jag slut i både kropp och knopp efter en dag på jobbet och en fullspäckad kväll!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.