Vomera & shoppa loss!

Äntligen är det kväll…

… Det är inte ofta jag längtar till att det ska bli kväll men nu har jag gjort det i dag och jag har längtat länge efter det. Det känns som om jag har jobbat så otroligt mycket eller rättare sagt det har blivit så många timmar och det är mer timmar än vad jag egentligen orkar med. Men nu har jag två hela lediga dagar som jag ska släppa jobbet totalt och bara njuta av min ledighet.

Kvällen flöt på bra och det har varit en bra dag trots min skalle bank som höll på att sluta med att jag höll på att vomera. Men som sagt, Alvedon är en toppen kur och lite kaffe samt en nypa luft och jag klarade kvällen och nu sitter jag här med en liten dimma framför ögonen men det är hanterbart.

Thomas sitter bredvid och håller ställningarna i föreningens pärmar, tror jag i alla fall kan vara våra privata men det ser inte riktigt så ut. Har även två foton från förskolan som vi har beställt framför oss och jag är allt lite missnöjd med resultat för det ser inte så äkta ut. en del barn ser helt gråa ut och en del barn ser ut som de är in klippta, ja helt enkelt ser fotot monterat ut. Men nu är det betalt och jag vill att de ska ha ett litet minne från tiden på Jära gårds förskola så jag tänker behålla dem.

I morgon ska Thomas ombesiktiga bilen och nu hoppas jag att den går igenom med glans efter den här renoveringen Stefan har gjort åt oss. Den har spara mig många gråa hår och många pengar med för den delen, pengar som nu kommer att ryka hett på Ullared på onsdag… Tack Stefan för den gåvan du har som mekaniker, det ger mig tid till den gåvan jag har att spendera i affärer…

Nä nu till sängen, men innan det en tur till duschen!

Det är svårt att vara nere med en ballong!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.