Vykort på posten…

Wow trodde inte mina ögon idag när jag hämtade in min post. Det finns fortfaraden kvar ”Riktiga” vykort alltså sådana man kan känna på med handen. ett riktigt frimärke på med, snart är det ju en raritet.

Men tänk så mycket gladare man blir av ett riktigt vykort. I alla ära ett på mailen men det är faktiskt inte lite uppskattat som det gamla hederliga vykortet.

Detta fina vykort kom från ett annat land, närmare bestämt Spanien-Barcelona. Så detta lite vykort gjorde min dag så mycket trevligare. Fram med pennan gott folk, börja skriv på riktigt och snart har Ni gjort någon människa glad.

Ja sen när jag fortsatte att gå igenom dagens hög så hittade jag ett grönt litet brev som gömt sig. Tog mig en närmare titt på detta gröna brev och det visade sig vara från försäkringskassan. Öppnade och till min förvåning hade jag fått lite pengar. Vilken dag ändå i denna eländiga dag som har varit. Det kommer ju lite ljus i mörkret som en del säger…
Det som är än bättre är att Liam har blivit lite bättre i magen, nu har han i och för säg fått feber men det är ju är bättre det än att ha ont tycker jag.
På lördag skulle hela familjen åka till Motala på kalas men vi får se hur det utvecklas sig här. Vore ju kul att äntligen få se nytillskottet som faktiskt har blivit över 10 veckor nu. Lilla Stina är nog inte lilla längre om jag inte misstänker helt fel. Det händer ju så mycket med de små liven i början och så även med Stina.
 
Förutom våra egna tankar finns det inget som vi har full makt över

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.