WallE & BH, det är = sant

 alt

En dag är över så fort när man har skoj och så är fallet här och idag…
… Outi, Felix och Alexander kom ju igår för att övernatta och det gjorde de. Kvällen flöt på bra och de små fick känna på att det både var helg och att vi hade nattgäster så jag tror klockan var närmare 21 innan de brakade i säng och stängde ögonlocken.
Jag, Outi och Felix som är betydligt äldre stannade uppe lite längre och jag spelade Tekken med Felix så att även han blev nöjd och fick känna på att det var helg och lite extra mysigt och kul. Jag är ju skitkass på sådant spel så han vann ju rätt rejält och det tror jag inte han grät över heller…
Men i morse när jag vaknade var min säng tom och det var ett fasligt hallabalo utanför min dörr till sovrummet. Ja, inte att det var någon som grät utan att det var stim och skoj tidigt på morgonkvisten.
Det visade sig att Liam som sov bredvid mig i Thomas sängdel hade smugit sig upp och gått in till Outi. Inte hade Liam satt sig i soffan och tittat på morgon tv som han bruka göra, nej han smög in till Outi och där viskade han i Outis öra…
alt
Outi, jag är hungrig och mamma bara ropar ”TYST”… Outi hade tittat till Lite groggy på Liam och klockan och då var klockan bara 7 på morgonen. På detta hade Liam tagit Outis BH och satt på huvudet och framför ögonen med orden: Så här gör WallE… (WallE är en liten robot).
Ja, tänk att vakna till en nästan 6-årig kille som har stoppat BH-n på huvudet eller över ögonen och vill ha frulle…
alt
Så Outi, min lilla sköna goa vän förbarmade sig över min hungriga son och gick upp och gav de små (ja det blev fler som vaknade nu när Liam var i väckartakt) lite mat. En liten frulle innan den riktiga frullen som kom fram när mammarika vaknat.
alt
Idag har det varit full spätta här för förutom alla barn, jag och Outi har vi även haft Dino och Knut här, alltså två hundar. Sen när vi skulle sätta oss vid bordet för att äta lunch kom även Mariette, Kayliegh och Jamie på besök och det kan jag lova att hörde inte grannarna oss där så lär de aldrig höra något för ljudnivån var lagom lätt hög, lite så där så det börja eka i skallen av alla som ropar ”MAMMA”.
Nu är jag trött men glad, glad över att ha fått en så bra mamma barn, kompis, barn helg som jag haft. Det vart kanoners roligt och även om man blir trött så är det verkligen värt det…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.