Weeehaaa…

 

Ja, vad ska man säga…

…antingen ska man sluta och se på Hollywoodfruar eller så ska man fortsätta och bara lägga sig bakåt i soffan och njuta av dess roliga kommentarer och stora problem eller små…

Idag så fick jag skratta lite och jag blev så klart väldigt nyfiken på varför Anna Anka kallar sitt X för ett ”jävla rövhål” på lite skånsk dialekt. Så jag får väl sätta mig nästa gång och kolla igen på detta IQ befriade program.

Men det som är så bra med dessa IQ befriade program är att de kan man titta på utan att tänka. Har man arbetat en hel dag och hjärnan varit på helspänn så kan det vara skönt med ett sådant program.

Thomas ville inte se detta program med mig för hans favorit program har börjat, ja ett av hans favoriter. Det är ”Mat akuten” och jag hoppas att när han tittar på dessa här mat program som han gillar att titta på då börja laga lika god mat som de visar… hehehe

Fast idag ska jag absolut inte klaga Thomas hade gjort en jätte god köttfärssås och jag blev både mätt och belåten. Det är min man det, dammsuger och lagar mat. Undra om han kan dansa med?

Nähä om man skulle ge upp för dagen och lägga sig. I morgon är det kvällen som gäller och sen på onsdag blir det en lika tidig dag som i dag. Så nu kommer jag vara mer på jobb än hemma denna vecka. Nästa vecka skulle jag visst försöka få in ett möte med valberedningen med, hoppas jag får ihop en dag då mannen är hemma och jag är ledig?!

Fick mig en liten ”aha” eller en liten påminnelse i morse om hur bra jag har det. Ja, det var inte direkt riktat till mig men det var bra skrivet och så sant… Var ute på Facebook under min lilla frukost på kontoret idag och då hade min FB-kompis/vän/arbetskamrat som är Malin skrivit ”Känner mig lyckligt lottad… Underbar familj som alltid finns till stöd och hjälp när man behöver…Kram på er alla!!”… 

Det är ju så sant, så bra jag har det och så härligt allt är så varför gå och sura över lite skit i hörnet? Eller att man är lite förkyld när man har det så bra. Man behöver sig lite tankeställningar då och då för att stanna upp och reflektera. Sen kommer man säkert in i sitt lilla ekorrhjul tills nästa gång man får sig ett litet ”aha”

Nu så gott folk, så är det AHA å gonatt!

 

Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.