Wiehe är sist ut!

Så mycket bättre… ja, nu är det bara Wiehe kvar sen är det slut. Så är även denna dag det med.

Ja, jag får nog krypa till korset och ta tillbaks att Laleh är bättre än vad jag har tyckt och sagt. Dock en aningen skum, eller inte skum… Hon går helt sonika sin egen väg på sina egna känslor. Nu fick jag till det, ja som alltid J

Idag har det varit tennis och när Liam och jag satt där på läktaren och tittade ner på de spelande barnen så talade Liam om för mig att han hellre vill spela tennis än fotboll. Han frågade till och med om han kunde få börja på tennis och sluta på fotboll.

Så efter lite dividerande och ett snack med Herrn i huset (som för övrigt inte är i huset, nej han är i paradiset och har det mer än gött). Fick ett mess vid 11 i dag, då hade han precis slagit upp sina blå) så blev det nog bestämt att det var okej för Liam att börja spela tennis han med.

Sen i efter detta åkte vi till makens nya arbetsplats för att inhandla lite mjöl och jäst. Det är ju så att det är andra advent i morgon och jag har inte ens bakat lussekatter till första advent. När det var dags att sätta igång (ja, Liam vart jätte sugen på att baka) så rymmer Liam till en kompis som ringde. Så kvar blev Noel och Jag.

Men det gjorde inte oss så mycket, vi klarade av detta galant och Noel han var sååå duktigt. Kanske ska bli en bagare av han, vem vet?!

Näe, nu är det nog ända dags att knyta sig. Måste ju ställa om min sömn tills på måndag, då är det tidigt upp.

Så alla där ute, ta väl hand om Er i kylan!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.